Menu

Een inlichting ?

Ik wil teruggebeld worden ?

Van Maandag tot vrijdag van 8h tot 18h Na afspraak

BUREAU DE CLERCQ - Nathalie DE CLERCQ, uw accountant en belasting specialist te Viesville / Pont-à-Celles, Halle, Lot / Beersel en Brussel

De opdracht van een accountant is om U het beste te helpen bij uw bedrijf of uw activiteit als zelfstandige. Wij helpen u bij het opstarten van uw bedrijf of uw activiteit, houden uw boekhouding bij, maken uw balansen op en/of uw exploitatierekeningen. We hebben ook de missie om uw belastingaangiften voor zowel uw bedrijf als uw personenbelasting voor te bereiden en in te dienen. Een accountant en belastingspecialist helpt u ook bij de belastingdienst en bij belastingcontroles van uw onderneming. Het boekhoudkantoor DE CLERCQ wordt beheerd door Nathalie DE CLERCQ, boekhouder en fiscalist IDAC.   Met meer dan 20 jaar ervaring in het familiale kantoor hebben we deze begin 2013 overgenomen.

Bureau DE CLERCQ   is samengesteld uit een accountant- en belastingdeskundige en 2 accountants. We zijn perfect tweetalig en kunnen het dus ook uw boekhouding beheren in het Frans of in het Nederlands. Wij zijn een kleine structuur met directe begeleiding door NATHALIE DE CLERCQ.

Ons boekhoudkantoor behandelt alle vormen van boekhouding. Of u nu een bedrijfsleider bent, een kleine of grote KMO, of u een vrij beroep uitoefent of een privé persoon bent, ons boekhoud- en belastingkantoor biedt u de mogelijkheid om u te begeleiden in administratieve, boekhoudkundige en fiscale procedures. Ons boekhoudkantoor DE CLERCQ is gelegen in Viesville / Pont-à-Celles, Halle en Lot / Beersel. Onze activiteiten situeren zich zowel in Brussel en de regio Halle/Ternat (Halle - Beersel - Sint - Genesius - Rode - Ternat regio) als in Wallonië (Nijvel - Charleroi - Enghien - Zinnik regio).

Wij voeren ook de boekhouding in jullie kantoren indien jullie dit wensen.

Onze sterke punten liggen in de toegankelijkheid en snelle reactie op elk verzoek. We passen ons zo veel mogelijk aan uw wensen aan . We passen ook vooraf vaste vergoedingen toe.

Neem contact op met Bureau DE CLERCQ - Nathalie DE CLERCQ, Accountant en fiscalist

Bureau DE CLERCQ stelt u zijn diensten voor op het gebied van het bijhouden van een volledige boekhouding, een belastingadvies of het opstellen van een belastingaangifte van bedrijven of een particuliere belastingaangifte. Ons kantoor zorgt voor de afsluiting van uw balansen en assisteert u tijdens belastingaudits.

Wij staan tot uw beschikking voor elk boekhoudkundig en fiscaal advies.

Ons boekhoud- en belastingkantoor staat ook tot uw beschikking voor alle vergaderingen en analyses van de cijfers van uw bedrijf of de analyse en het beheer van uw activiteit en voor hulp bij het opstarten van een nieuwe onafhankelijke hoofdactiviteit of aanvullende activiteit.

Neem contact op met uw accountant en belastingspecialist   in Viesville / Pont-à-Celles / Halle / Lot / Beersel en Brussel.

Le Het DE CLERCQ-kantoor staat tot uw beschikking voor elk vrijblijvend contact op 0477 / 55.18.44 of 02 / 897.36.03 - kies Bureau DE CLERCQ. We bellen u zo snel mogelijk terug. We zijn ook bereikbaar via e-mail op contact@bureau-declercq.com of via    contact Bureau DE CLERCQ.

Een vraag? Neem contact met ons

Informatie brief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ons nieuws: