Menu

Een inlichting ?

Ik wil teruggebeld worden ?

Van Maandag tot vrijdag van 8h tot 18h Na afspraak

BUREAU DE CLERCQ behandelt al uw boekhoudkundige opdrachten in de regio van Henegouwen, Brabant en Brussel

Nathalie DE CLERCQ ,   gecertificeerd accountant en belastingconsulent IDAC , adviseert u en staat u bij in al uw boekhoudkundige missies voor uw bedrijf of voor uw zelfstandige activiteit of voor uw vzw. Ons kantoor bevindt zich in Viesville (Nijvel-Charleroi regio), Lot / Beersel/Halle (Halle - Sint-Pieters-Leeuw regio - Enghien-Soignies) of Brussel (regio Molenbeek). In 2019, zal het kantoor naar Halle verhuist worden.

Wanneer u als zelfstandige werkt of als u een bestuurder bent in een bedrijf, moet u een boekhoudkantoor hebben om uw boekhouding zo goed mogelijk in overeenstemming met de wet te houden.   Hiervoor zorgt ons kantoor voor uw volledige boekhouding, maar het kan ook zorgen voor een toezicht op uw boekhouding bij u thuis.

Wat zijn de boekhoudkundige opdrachten?

De boekhoudkundige opdrachten bestaan uit het op de juiste manier bijhouden van de boekhouding gedurende uw activiteit. De boekhoudkundige taken zijn het bijhouden van inkoop- / verkoop- / financiële boeken, het opstellen van BTW- en belastingaangiften, alsmede het opstellen van de balans en de deposito's van de jaarrekeningen bij de nationale bank.   We komen ook tussenbeide bij het publiceren van elke wijziging binnen uw bedrijf.

Hoe een boekhouding correct houden?

Om een goede boekhouding te behouden, is het belangrijk om een goede administratie te hebben. U moet de geldende regels kennen. Dan is de boekhouding ook afhankelijk van uw activiteit. In een vennootschap is het belangrijk om nauwkeuriger te zijn dan wanneer u als zelfstandige werkt.  

Wat is de rol van de accountant in deze opdrachten?

De accountant zal u begeleiden bij het bijhouden van uw rekeningen en zal u adviseren bij het opstellen van uw facturen, hij zal ook uw boekhouding correct en accuraat voor u houden en de deadlines naleven die van kracht zijn in de Belgische administratie. Het zal u herinneren aan de belangrijke datums die u moet respecteren, zodat uw rekeningen wettelijk in orde zijn. Een accountant is een 'gids' en adviseert u het beste in uw boekhoudmissies.

Een vraag? Neem contact met ons

Zie ook :

Informatie brief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ons nieuws: