Menu

Een inlichting ?

Ik wil teruggebeld worden ?

Van Maandag tot vrijdag van 8h tot 18h Na afspraak

BUREAU DE CLERCQ adviseert u over uw belastingsopdrachten

De boekhouding en belastingkantoor DE CLERCQ begeleid u voor al uw belastingopdrachten. We zullen u op de beste manier begeleiden bij alle belastingopdrachten die nodig zijn om een boekhouding bij te houden. We zullen uw aangifte voor u doen van  zowel BTW als belastingen . Zowel  voor bedrijven als voor natuurlijke personen en particulieren

Wanneer u bestuurder bent van een bedrijf of in natuurlijke persoon handelt , is het noodzakelijk om Btw-aangiften en aangiften van vennootschapsbelasting in te dienen. Een boekhoud- en belastingkantoor kan u helpen met het aangaan van deze belastingverplichtingen.

Wat zijn de fiscale verplichtingen?

Voor een bedrijf of een natuurlijke persoon is er de verplichting om maandelijks of driemaandelijks btw-aangiften in te voeren als u een btw-plichtige activiteit uitoefent. Dit is afhankelijk van de grootte en de aard van uw activiteit.

Er is ook de verplichting om 1x per jaar een belastingaangifte in te dienen voor het inkomen van het jaar. Dit zal net zo goed zijn voor uw bedrijf als voor u in persoonlijke naam.

Ben ik steeds onderworpen aan btw?

Nee, alles hangt af van je activiteit. Sommige activiteiten zijn vrijgesteld van btw en kunnen daarom geen BTW aftrekken.

Als uw activiteit minder dan 25.000 € omzet per jaar oplevert, is het ook mogelijk dat sommige activiteiten als een "klein bedrijf" werken en geen Btw-aangifte hoeven te doen. Als gevolg hiervan kunnen ze ook geen btw op onkosten aftrekken.

Introduceer je ook mijn persoonlijke aangifte?

Een boekhoud- en belastingkantoor behandelt ook de invoering van uw persoonlijke aangifte, ongeacht of u een bedrijfsleider, onafhankelijke natuurlijke persoon of privépersoon bent.

Een vraag? Neem contact met ons

Zie ook :

Informatie brief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ons nieuws: