Menu

Een inlichting ?

Ik wil teruggebeld worden ?

Van Maandag tot vrijdag van 8h tot 18h Na afspraak

Boekhoudkantoor DE CLERCQ ondersteunt uw boekhouding van A tot Z

Wanneer uw activiteit het bijhouden van een algemene of analytische boekhouding vereist, is de tussenkomst van een accountant meer dan noodzakelijk om aan de boekhoudkundige vereisten te voldoen. Het boekhoudkantoor zorgt voor het bijhouden van uw boekhouding of het houden van een toezicht.

Hoe een grootboek bijhouden?

Om een grootboek bij te houden, moet u dit zo mogelijk bewaren   op een computerprogramma, een journaal van de inkomsten en uitgaven.   Als je een bedrijf hebt,   het is ook noodzakelijk om een boekhouding bij te houden van de financiële uittreksels (banken, kassa...)

Het accountantskantoor is de professional die je in de structuur begeleidt.   Hij zal de rekeningen correct houden of zal u begeleiden om aan het einde van het boekjaar een bedrijfsresultaat te kunnen bepalen.

Kan de boekhouding bij ons worden gehouden?

Ja, ons kantoor is ook verantwoordelijk voor het toezicht op de rekeningen die bij u worden bewaard   Hiertoe wordt een geautoriseerde persoon aangesteld in uw bedrijf, of we verplaatsen ons persoonlijk om de rekeningen bij u te houden, zodat u ons de documenten niet hoeft te bezorgen.

We passen ons aan al uw wensen aan

Ik heb een kleine aanvullende activiteit, hoe moet ik mijn boekhouding bijhouden?

Voor een aanvullende activiteit in natuurlijk persoon is het niet noodzakelijk om een volledige boekhouding bij te houden, maar het is noodzakelijk om uw verkoop- en inkoopfacturen correct te houden   Als u btw-plichtig bent, is het noodzakelijk dat deze op een computer wordt bewaard en dat de aangiften binnen de gestelde termijnen worden ingediend

Als dat niet het geval is, is het niet nodig om het in een boekhoudprogramma in te voeren, de accountant heeft uw facturen alleen nodig om de exploitatierekening tot stand te brengen .

Een vraag? Neem contact met ons

Zie ook :

Informatie brief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ons nieuws: